✓​ Omfattet af garanti ✓​ 5/5 i anmeldelser​ ✓​ Uforpligtende tilbud​

Salg af maling til private kunder​

Er du på udkig efter kvalitetsmaling til dit næste projekt? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Vi er et professionelt malerfirma, som tilbyder salg af maling til private kunder. Hos os er du garanteret høj kvalitet til lave priser. Vi tilbyder primært salg af maling til kunder i Slagelse, Sorø og København, men leverer også i andre områder.

Indehaver af Frisk Maler Design, Lars Frisk, har uddannelse fra designskolen i København, men har ved siden af taget maleruddannelsen. Derfor kan vi både varetage forskellige maleropgaver og hjælpe dig med professionelt konsulentarbejde i forhold til valg af farver og design. Vi servicerer mange forskellige kunder med diverse behov, så du kan trygt samarbejde med os.

Vi tilbyder salg af maling af høj kvalitet til lave priser

Vi har maling til salg til private kunder, som ønsker en billig pris på kvalitetsmaling. Vi leverer malingen hurtigt og lige til din dør. I vores sortiment kan du få mange forskellige farver, så vi har stensikkert en farve, der passer ind i dit hjem. Vi forhandler følgende kvalitetsmaling:

  • Dyrups maling
  • Sigma Coating
  • Gori udvendigt
  • Nordsjø maling.

Vi tilbyder salg af maling til både udendørs- og indendørs brug. Vi hjælper dig derudover gerne med at male ved dit projekt, hvor vi garanterer førsteklasses løsninger. Med den rette uddannelse og mere end 30 års erfaring inden for malerbranchen er du garanteret et veludført stykke arbejde hver eneste gang.

Ring for at høre nærmere om vores salg af maling

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for salg af maling, så er du altid velkommen til enten at ringe eller skrive til os.

Vi kan kontaktes på telefon 42 70 31 37 eller på e-mail info@friskmalerservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Gratis & uforpligtende​

Få et godt tilbud​

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular for et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt