✓​ Omfattet af garanti ✓​ 5/5 i anmeldelser​ ✓​ Uforpligtende tilbud​

Tapet​

At tapetsere er for nogle en ren videnskab. Frisk Maler Design har stor erfaring med tapetsering samt opsætning af filt og væv, og vi leverer altid et smukt resultat.

​Når man skal have tapetseret sine vægge, er der forskellige ting, der på forhånd skal tages højde for. Naturligvis om man er til filt, væv eller tapet. Hvilken type tapet vil passe ind i dit hjem? Skal du vælge et mønstret farverigt tapet, eller skal du gå efter det lidt mere neutrale. Alt afhænger af, hvad du ønsker at udtrykke.

​Frisk Maler Design står klar til at rådgive dig om de mange muligheder, så du bedst muligt kan træffe det rigtige valg fra starten. Du er velkommen til at kontakte os angående dine spørgsmål omkring tapetsering og få et uforpligtende tilbud.​

Fotostater / fototapet

Fotostater er blevet populære i mange danske hjem, da de giver mulighed for at give et rum eller værelse, et helt nyt liv. Lad din personlige stil komme til udtryk med flotte motiver af dyr, natur, rene farver eller andet. Mulighederne er mange og hos Frisk Maler Design kan vi lave en løsning til dig, der lever op til alle dine ønsker og behov.

Vi ​tilbyder blandt andet dekorative vægge fra DETALE CPH. DETALE CPH er dekorationsprodukter i særklasse for dig, der ikke går på kompromis med kvalitet og æstetik. De dekorative produkter fås i mange smukke nuancer og giver dine vægge et levende udtryk og en lækker finish.

Gratis & uforpligtende​

Få et godt tilbud​

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular for et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt